+34 936 731 025

La nostra producció cobreix una àmplia gamma de productes a mida, fabricats amb la màxima qualitat i amb un servei immillorable.

Materials transformats: cautxús EPDM, NR (cautxú natural), SBR, IR, CR (neoprè®), NBR, NBR, FKM (Viton®); silicones... ; termoplàstics i plàstics.

MAPSA

MAPSA és una indústria de subcontractació fundada el 1961. L’experiència i la millora contínua ens avalen en la transformació d’una àmplia gamma de productes a mida per a diferents sectors.

A MAPSA som receptius a les exigències d’un mercat global en evolució constant i flexibles a totes les seves necessitats. Tant és així que companyies líders d’àmbit internacional demanen els nostres serveis  i servim els nostres productes arreu del món.

La tipologia de sectors que sol·licita productes és diversa i s’amplia contínuament: el de l’automoció, el dels envasos, l’elèctric, l’electrònic, el químic, el de les energies renovables…

Estem preparats per servir a tots  els sectors amb els productes a mida que els calgui, obtinguts a partir d’un procés de transformació per extrusió i emmotllament de tot tipus de cautxú  compacte i esponjós; d’injecció de plàstics i termoplàstics i d’encunyacions i acabats.

Comptem amb processos per a:

  • Produir mescles ajustades a les especificacions dels clients en quantitats grans i petites
  • Extrusionar
  • Emmotllar
  • Manipular

Aquestes accions ens permeten oferir solucions específiques combinant els  processos a preus competitius i en terminis de lliurament reduïts.

C/ Brasil, 15 · 08754 El Papiol · (Barcelona) Espanya​ 

41.4340702, 2.0062457

Google Maps

MAPSA

C/ Brasil, 15
08754 El Papiol
(Barcelona) Espanya

41.4340702, 2.0062457

Google Maps