+34 936 731 025

La nostra producció cobreix una àmplia gamma de productes a mida, fabricats amb la màxima qualitat i amb un servei immillorable.

Materials transformats: cautxús EPDM, NR (cautxú natural), SBR, IR, CR (neoprè®), NBR, NBR, FKM (Viton®); silicones... ; termoplàstics i plàstics.

Contacte

CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Si ho preferiu, poseu-vos en contacte amb l’àrea que us calgui per correu electrònic:

En compliment de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), s’informa els usuaris que la cessió de les seves dades a aquesta pàgina web suposa que accepten inequívocament que MAPSA MASSANA PÉREZ,S.A. tracti de forma automatitzada les seves dades personals i les incorpori al fitxer de dades personals amb la finalitat de complir amb l’objecte social de l’empresa. Els usuaris poden exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició en els termes establerts en la legislació vigent adreçant-se a MAPSA MASSANA PÉREZ,S.A. mitjançant un missatge a mapsa@mapsa.es o una carta certificada, en què consti com a referència dades personals i el dret que volen exercitar. MAPSA MASSANA PÉREZ,S.A. es compromet a mantenir i desar les dades personals dels seus usuaris de forma confidencial i a aplicar-hi, amb aquesta finalitat, el que estableix la normativa vigent sobre protecció de dades personals.

MAPSA

C/ Brasil, 15
08754 El Papiol
(Barcelona) Espanya

41.4340702, 2.0062457

Google Maps